P-MATE & SATU GROOT SUCCES OP SOLAR WEEKEND 2011

Afgelopen weekendSATU was P-Mate aanwezig met een opvallende stand op het SOLAR WEEKEND 2011 in Roermond. Ondanks de slechte weersvoorspellingen bleef het weer gedurende de 2 festivaldagen helemaal goed! Solar Weekend staat bekend om zijn ongedwongenheid, vrijheid en bijzonder gevarieerd aanbod van artiesten en een grote diversiteit aan vermaak.

Er is een duidelijke toename in de P-Mate. Naast een grote toename in de verkoop van P-Mate ten opzichte van vorig jaar, hebben we met enorm veel mensen gesproken over het MKI (P-Mate is partner  van het project Skoon Lappie in Zuid Africa), zie DIT BERICHT.

En er was heel veel interesse in ons nieuwe product SATU, de hygiënische gel voor op toiletpapier. Zo langzamerhand wordt Nederland zich bewust van de gevolgen van het gebruik van vochtige toilet doekjes. Deze verstoppen op steeds  grotere schaal riolering en veroorzaken behoorlijke schadeposten voor instanties. Met SATU kun je dit voor een groot deel voorkomen. We hebben dan ook veel flacons mogen slijten aan de bezoekers van Solar Weekend.

Solar Weekend 2011

 

P-Mate stand met Jerry

Ja man, SATU, daar worden je billen blij van!

Op naar EXTREMA OUTDOOR BELGIUM komend weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *