P-MATE OP HOSPITALAR 2011 | SÃO PAULO | BRAZILIË

De FME (Ondernemersorganisatie voor de technologische industrie) heeft het Nederlandse bedrijfsleven uitgenodigd om te exposeren op de HOSPITALAR 2011 in Brazilië. De Hospitalar in São Paulo is de belangrijkste en grootste medische vakbeurs van Latijns-Amerika en vindt plaats van 24 tot en met 27 mei.

In totaal komen er 86.000 bezoekers bestaande uit (in)kopers, distributeurs, agenten, overheid officials en andere professionals uit de medische sector. Meer dan 1200 exposanten vanuit de hele wereld presenteren hun producten en diensten.

Daarnaast beperkt de internationaal georiënteerde beurs zich niet enkel tot profilering in Brazilië maar heeft deze vakbeurs ook een regionale (Latijns -Amerika) uitstraling en bereik.

P-Mate heeft ook een mooie plaats verworven op het Holland Pavilion. Het Holland Paviljoen is 200 m2 groot en het thema “Holland, home of medical innovation and sustainability” gaan uitdragen, in het oranje en compleet met tulp in het logo.

De Vereniging FME-CWM (FME), de Task Force Health Care (TFHC) en Holland HealthTech (HHT) organiseren in opdracht van NL EVD Internationaal. NL EVD Internationaal financiert deze vakbeurs in het kader van het programma Collectieve Promotionele Activiteiten (CPA).

Het doel van deze beurs is om contacten te leggen met de medische branche in Latijns Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *