P-MATE OP EXTREMA OUTDOOR – BEST

Op zaterdag 16 juli 2011 stond P-Mate met een grote stand op Extrema Outdoor| Aquabest in Best, met dank aan Jorien en Bram van Extrema.

De dag begon qua weer erg goed, maar om ongeveer 16:00 uur begon het te regenen. Al met al viel het best mee, want we hebben maar 1 regenbui gehad, al duurde die tot ver voorbij sluitingstijd.

Dat mocht de pret voor alle bezoekers niet drukken. Met een fantastisch aangekleed terrein op basis van het jaarthema Sharing Secrets en met een geweldige line up, kon het zelfs ondanks het tegenvallende weer niet stuk.

Naast dat de P-Mate met veel succes werd verkocht, diende de stand ook als schuilplaats voor de regen, opvangcentrum voor de daklozen en ontmoetingscentrum voor vrienden. Het team (met speciale dank aan Betty) werd voor die dag aangevuld met vele mensen, die net als wij, overtuigd zijn

P-Mate fans

van het product.

We willen ook graag de honderden vrouwen bedanken die de P-Mate hebben gekocht en (vaak ter plekke) hebben gebruikt. Op de Kros, in toiletten en niet te vergeten op alle andere plakken, zoals het hek. Op het einde van de avond zijn er nog veel P-Mates verkocht voor de komende vakanties, andere evenementen en voor alle andere voorkomende gelegenheden.

Dames, meiden, mannen: bedankt voor de vele leuke reacties, Wesley, dank voor je foto.

Speciale dank aan Harrie Jr. en Paul (“new kids for one day”), die ons team die dag op uitermate (des)kundige wijze hebben versterkt. Respect mannen! Volgende keer weer…?

Op naar Solar Weekend op 5, 6 en 7 augustus in Roermond!

Live demonstratie P-Mate
Sommige kerels geloofden het niet...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *