P-Mate Italië officiële partner 2012 DONNAVVENTURA ®

P-Mate Italië is officiële partner geworden van 2012 DONNAVVENTURA © Grand Raid, het beroemde Italiaanse TV programma dat “all-female” verhalen vertelt in spectaculaire en adembenemende landschappen.

De presentatrices van DONNAVVENTURA©, Francesca, Paola, Sara, Valentina, Sara, Rosella en Vale hebben P-Mate gekozen tot hun ideale reisgenoot.

De media partners van DONNAVVENTURA© zal de meiden volgen op hun avonturen en ontdekkingsreizen van Tierra del Fuego tot de Equator. Hun verhalen worden gepubliceerd op Facebook en je kunt direct met ze communiceren.

De P-Mate past perfect bij de ideale DONNAVVENTURA© vrouw, die zich onafhankelijk wil voegen in iedere situatie. Ze is jong, houdt van reizen en is niet bang om het avontuur aan te gaan, ook in bijzondere situaties.

De dames hebben een goede conditie, zijn nieuwsgierig, onderzoekend, capabel om zich aan iedere veranderende omgeving aan te passen, hebben een positieve uitstraling en een vriendelijke personaliteit. Deze karaktereigenschappen zijn noodzakelijk om de uitdaging aan te gaan.  Een DONNAVVENTURA© meid geeft nooit op en gaat door tot het einde.

Check de media en volg deze dames op hun geweldige reizen over de hele wereld.

 

Luigi Gemelli

www.p-mate.it

Facebook: PMate Italia

My Space: P-Mate

Twitter: P-MateItalia

Frickr: P-Mate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *