P-MATE EEN ENORM SUCCES OP HOSPITALAR 2011!

Van 23 tot en met 27 mei 2011 stond P-Mate, samen met de Braziliaanse distributeur Anira Trading op de HOSPITALAR 2011 in São Paulo, Brazilië. Deze wereldstad heeft meer dan 14 miljoen inwoners. Task Force Health Care, in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken participeerde op de grootste medische beurs van Zuid Amerika.

Holland Paviljoen HOSPITALAR 2011

P-Mate stond met 11 andere bedrijven in het opvallende Holland Paviljoen en mocht in de 4 beursdagen werkelijk een ongekend aantal bezoekers op de stand ontvangen. Natuurlijk veel Brazilianen, maar ook bezoekers uit Amerika, Chili, Colombia, Peru, China, Italië, België, Nederland en vele andere landen.

Dankzij een geweldige standbemanning, bestaande uit Alexandre (Patent 7000), Tassia (top hostess), Jack (management P-Mate BV) en ondersteuning van Silvia, Daniel en Tim van Anira Trading, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde beurs! In totaal hebben we ruim 3.000 P-Mates uitgedeeld. Ook SATU is uitgebreid gepromoot en wordt heel goed ontvangen.

De reacties op de P-Mate zijn boven verwachting goed. Enorm nieuwe contacten, waaronder grote medische bedrijven, zoals distributeurs, groothandels, drogisterij organisaties, apothekers, ziekenhuizen, laboratoria, maar ook evenementen organisaties zoals het Carnaval in Rio en andere steden hebben ons vereerd met een bezoek op onze stand. De komende weken gaan we verder praten met deze contacten. De eerste 10.000 P-Mates in een zakje (01P05) gaan zo spoedig mogelijk naar Brazilië.

Kijk HIER voor een uitgebreide fotoreportage van HOSPITALAR 2011.

Naast de P-Mate is Anira Trading ook de exclusieve Braziliaanse distributeur van een Zweedse rollator. Een rollator is in Nederland een bekend mobiliteitshulpmiddel, maar totaal onbekend in Brazilië. Ook zij hebben ongekend veel positieve reacties gekregen van de bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *