Kan ik de P-Mate online via deze website bestellen?

Ja, online bestellen is mogelijk via onze website (BESTEL NU). Wanneer je de bestelling plaatst, ontvang je de factuur direct per e-mail. Wanneer de betaling door ons is ontvangen, sturen wij je de P-Mates Uiterlijk binnen 4 werkdagen toe.

Kan ik de P-Mate door het toilet spoelen?

De P-Mate is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en zou wel in een toilet gegooid mogen worden. Echter, om verstoppingen te voorkomen adviseren wij echter om de P-Mate na gebruik in een vuilnisbak te deponeren.

P-Mate ook gebruiken met een broek aan?

Een rok is natuurlijk ideale kleding om de P-Mate te gebruiken, maar met de meeste broeken gaat het prima. Zolang er maar genoeg ruimte is om de P-Mate te plaatsen.

Is het nodig toiletpapier te gebruiken nadat ik met de P-Mate heb geplast?

Dat hangt van jezelf af en van de situatie. Je kunt de achterblijvende druppels weghalen door na het plassen de P-Mate zachtjes naar voren te schuiven, waardoor je de druppels wegveegt. Voor wie vindt dat het toch wel handig is, hebben we de 01P01HT. Dit is 1x P-Mate in een plastic zakje, voorzien van een gebruiksaanwijzing en een speciaal hygiënisch doekje. De meeste vrouwen die hier behoefte aan hebben, hebben bovendien altijd wel een papieren zakdoekje bij de hand.

Bestaat er ook een herbruikbare P-Mate?

Nee. Onderzoek heeft uitgewezen dat de vraag hiernaar niet zo groot is, omdat de P-Mate voornamelijk gebruikt wordt op locaties waar geen voorzieningen voorhanden zijn om de P-Mate goed te reinigen. Bovendien vinden de meeste vrouwen het onprettig om de P-Mate in het openbaar te reinigen. Daarbij komt ook nog dat de meeste vrouwen het niet hygiënisch vinden om een gebruikte P-Mate voor een langere tijd bij zich te dragen.

Meteen bestellen? BESTELLEN