“Waarom gaan zitten als je kunt blijven staan?”

De enige echte originele plastuit die het voor vrouwen mogelijk maakt om comfortabel, gemakkelijk, discreet, maar vooral hygiënisch, staand te kunnen plassen.

De P-Mate is de ideale oplossing voor de vrouw, daar waar een (schoon) toilet ontbreekt. Handig voor op reis, tijdens een lange autorit, een fietstocht, wanneer je een motorpak draagt, tijdens sportactiviteiten, evenementen en festivals. Maar ook als er bijvoorbeeld een urinemonster moet worden ingeleverd of als bukken of zitten (tijdelijk) moeilijk gaat.

De P-Mate is gemaakt van speciaal geïmpregneerd en volledig recyclebaar materiaal met een vochtafstotende coating. Het anatomische ontwerp is ontwikkeld op basis van de ervaringen van de vele vrouwen die de P-Mate gebruiken. Het is even wennen, maar heb je de P-Mate eenmaal gebruikt, dan kun je niet meer zonder.

“Waarom ophouden tot je thuis bent?”

Waar en wanneer kun je de P-Mate gebruiken:

banner_toepassingen

De P-Mate wordt verkocht in mapjes of zakjes (PE) van 5 stuks, of per stuk. Kijk in de webshop voor allerlei aanbiedingen.

Eigen branding  / private label is natuurlijk mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Heb je interesse in grote aantallen of wil je distributeur worden van de P-Mate? Neem dan contact met ons op via info@p-mate.com. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag bij de juiste persoon terechtkomt.