EUROTOI 2011

Stand Patent7000 & P-Mate

Op 11 en 12 maart was P-Mate met Patent7000 vertegenwoordigd op de EUROTOI op de Nurnburgring in Duitsland.

P-Mate @ Eurotoi 2011

De EUROTOI is een beurs voor alle bedrijven die te maken hebben met toiletverhuur. Toiletcabines, bedrijfsauto’s, kortom, alles wat een toiletverhuur nodig heeft om te kunnen werken, wordt hier gepresenteerd.

Patent7000, bekend van het Kros Urinoir, had een primeur op de beurs. Naast de Kros 1 (de Kros Classic) en de Kros 2 (de Kros World Cup 2010 South Africa), werd nu de Kros 3 gepresenteerd. De Kros 3 heeft alle voordelen van de Kros 1 en 2, zoals een verhoogde instap, een stevige palletbodem, een handgreep om de Kros zeer eenvoudig mee te kunnen verplaatsen. Daarnaast natuurlijk nog steeds een capaciteit van 1.500 plasjes (450 liter!). Voor alle bijzonderheden, check www.patent7000.com. Wij kunnen je een scherpe aanbieding doen.

P-Mate deelde samen met Patent7000 de stand. Het nieuwe design werd gepresenteerd, maar ook de LIMITED SERIES. De reacties waren erg positief. Jean Phillipe Westheimer van P-Mate Frankrijk was ook aanwezig. Daarnaast hebben we een nieuwe Distributeur gevonden, die Duitsland gaat bewerken.

Twee dagen lang hebben we met veel mensen gesproken uit alle landen van Europa, maar ook daarbuiten. Voor Patent7000 was het een goede beurs en ook P-Mate mocht niet klagen over alle aandacht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *